Tuesday, November 23, 2010

Kesk ja nälg

Kui tuli uudis Trubetsky Keskerakonda astumise uudis, pakkusin välja, et armastatud muusiku samm oli meeleheite akt, põhjuseks nälg. Nüüdseks on teada, et täpselt nii oligi (ÕL/Reporter).

Ent kui mees lootis peagi vähemalt kõhu täis süüa, selgus, et häda saab minna veel palju hullemaks. Avalik kisa ja poliitsõim muutus nii suureks, et Trubetsky murdus (loe ka siit, siit ja siit). Inimene ei ela üksnes leivast.

Pole aga võimatu, et Keski ajutrust nägi sündmusi ette ning aimas ka, millega lugu lõpeb - ega kandnudki Trubetskyt üldse Keski nimekirja (vrd Publik). Tõepoolest, äriregistris sellest afäärist märki maas ei ole.

Leian, et Keskerakond peaks täielikult ruineeritud lauljale vähemalt mõne aja jooksul tagama nii leiva kui ka psühhiaatrilise abi. Nimelt Kesk, sest nemad lõikasid sündmusest kasu, sellal kui kõik kahjud tuli kanda Trubetskyl – kes ilmselt esiti ei üldse mõistnud, millesse sattus. Me ei soovi ometi lugeda uudist „Kesk ajas Trubetsky hauda“? Sõnaühend „poliitiline laip“ ei tohi saada konkreetset sisu.

No comments:

Post a Comment