Friday, November 19, 2010

Rahvaliidus läheb kägistamiseks

Poliitikud lahutavad rahva meelt, nagu oskavad: soovitavad vastamisi rahusteid võtta ja sõimavad üksteist idiootideks, aga kõige rohkem paistab peagi nalja saavat siiski Rahvaliidus, mille kongressile sõidavad kohale erakonda mittekuuluvad kung fu mehed.

Noh, rasvaliitlased on ennegi teineteisele molli andnud, näiteks Jossif Eidelkind kogus ajakirjanikud kokku ja pani erakonnakaaslasele Taivo Sarmetile vastu lõugu. Too ei julgenud vastu ka anda, kesse ikka tahab, et teda holokaustis süüdistama hakatakse (loe siit).

Need kung fu mehed on Priit Kõrve õpilased (ML), aga Viljar Jaamu on ju jutsu liidu president, kes võib muidugi omad kutid kah appi tuua, kui juba kätšiks läheb. Ju jutsu põhivõtted on keha närvipunktide ründamine, liigeste sidumine, heited ja kägistamised. Vajaduse korral lähevad käiku kepid ja mõõgad.

Minu meelest ei ole Juhan Aarest jagusaamiseks kuut või enamat meest siiski vaja. Ta on selline pehmekene ja ebasportlik, niisukesele piisab jala taha panemisest ja ongi mees ninali. Pole ju mõtet ülearu haiget teha.

No comments:

Post a Comment