Monday, November 1, 2010

Isegi koeraliha ei antud

Jaerock Lee meeskond ei olnud ilmselt surematule korealasele selgeks teinud, missuguseid imesid ootavad Eestimaa pensionärid. Neil ei ole vaja mitte ratastooli istumise alt ja karke käest rebida, vaid kõht korralikult täis sööta ja väike naps anda.

Sest mis kasu on inimesel sellest, et imemees Jaerock on käinud Päikesel ja Kuul? Et teda saadab alati vikerkaar, kuigi surelikud silmad seda ei näe? Mitte kõige vähematki. Ent kui mees on ikka Jumala otsene järeltulija nagu Jeesus Kristuski ning ta oskab kõiki neidsamu trikke, mida Jeesus tegi – peale vee peal kõndimise (huvitav, miks peaks see raskem olema kui Päikesel ära käia?) –, siis just neid oleks võinud Tallinnas näidatagi.

Jeesus mäletatavasti toitis viie odraleivakese ja kahe kalaga ära viis tuhat meest, vaat seda oleks võinud Jaerock järele teha. Kindla peale oleks kohalikele peale läinud ka vee veiniks muutmine – lased aga kraanist voolata ja pärast kallad ämbrist veini janustesse kurkudesse. Selle vastu ei oleks isegi lihtsameelseid vanainimesi üritusele minema hullutanud Keskerakonnal midagi olnud. Jaerock aga lollitas inimesi küpsisepuru ja sushiampsuga – oleks siis vähemasti koeralihagi maitsta saanud.

4 comments:

  1. Lausa rõõm on Mahvalda teravmeelseid ja teravkeelseid lugusid lugeda.
    Keep them coming!

    ReplyDelete
  2. Tegelikutlt Korea toidukultuuris on gimbap või kimbap. Nad panevad sinna isegi sisse mingeid kalapasteeti (-hakkmassi), mis ei maitse üldse hästi.

    Sushi on ainult Jaapani toidukultuuris.

    ReplyDelete
  3. Jeerok lollitas lolle inimesi küpsisepuruga, aga ansip on veel kõvem mees- tema nimelt lubab, nohh ikka sinna viie rikkama liivakasti, esialgu küll ilmselt teiste väljaloobitud asju jooksuga tagasi tooma.

    ReplyDelete
  4. Eks näis. 11 aastat veel jäänud viie rikkama riigi hulka jõudmiseks. Võib olla teevadki ära.

    ReplyDelete