Wednesday, November 24, 2010

Ansip ja Savisaar, ufonaut ja kosmonaut

Kesikutel, paistab, on raha palju – vähe veel Kesknädalast, Pealinnast ja kõigist neist tasuta jaotatavatest linnaosalehtedest, jõuab veel meediauuringuidki tellida. Ja veel milliseid. Need näitavad „drastiliselt“, et ajalehed ei armasta Savisaart, küll aga armastavad Ansipit (EPL, PM)

Noh, eks Ansip näe kobedam välja ka? On tibake noorem, pole ülekaaluline, naine pole tema juurest mõne nooremaga jalga lasknud, nagu Savisaarega õnnetul kombel juhtus. Kõiges muus peale välimuse on neil sarnasusi rohkem kui erinevusi.

Ainult et kui Savisaar võtab Ansipi kohta kõikse aeg midagi arvata (Ansip on end isolatsiooni mänginud, tahab lapsed ohvriks tuua, on peaminister Laari armust, valetab, tegi vea, pettis riigikogu ja avalikkust jne, jne), siis Ansip on öelnud, et välistab koostöö Savisaarega – ja et Savisaar on kosmonaut (Delfi). See viimane on päris naljakas, sest Ansipit ennast nimetatakse tihtipeale ufonaudiks ja tulnukaks.

Paistab, et Savisaar ei pea oma parteilehti ise ka ajakirjanduseks, sest mis ta muidu pidevalt "õukonnameedia" kallal kiunub. Aga kui ei pea, kas on siis mõtet nende huumoriväljaannete alla nii palju pappi magama panna?

No comments:

Post a Comment