Thursday, November 4, 2010

ETV promob tantristlikku seksi

Kogu lugu algas Toomas Valsbergist, kes ei tahtnud leppida tõsiasjaga, et post coitum animal triste est. Ta läbis Tai joogakoolis tantristliku seksi kursuse ning lahendas oma probleemid. Vähe sellest, ta tõi oma õpetaja Eestisse. Kelle äri eduks Maarjamaal andis eile särava panuse ETV uuriva ajakirjanduse lipulaev „Pealtnägija“.

Viimati sellesama „Pealtnägija“ andmetel ühe vähihaige mehe ph-dieedi abil teise ilma saatnud saatnud firma üks asutajaid Kersti Kracht, kes on tuntuks saanud imettegeva nitraadisupi maaletoojana (PM), kelkis, et tantristide „kähkukas“ kestab poolteist tundi. Guru ise naeratas säravalt kaamerasse ja andis eesti rahvale edasi kaks tasuta seksinippi. Raha eest oma intiimelu taevastesse kõrgustesse tõstnud eestlasi olevat juba mitusada.

Avalik-õiguslik ETV unustas seksituhinas täiesti ajakirjanduse tähtsaima põhimõtte: audiatur et altera pars – Poolametsale, Punabile või Helgi Toomsalule ei antud isegi mitte vormi pärast sõna. Küll aga hoolitseti lugu üles ehitades selle eest, et kursusest teleekraanil ülearu ei paljastataks, muidu ei saaks seksiguru ju Eestimaal segamatult pappi kokku kühveldada.

3 comments:

  1. Kas ütelus ei ole mitte "Triste est omne animal post coitum, praeter mulierem gallumque"? Ehk "post coitum omne animal triste est, sive gallus et mulier"? Igal juhul "omne" peaks üteluses esinema.
    Teie ei oska ette kujutada milline nauding on teha parandusi minu kunagise kõrgelt austatud ja lugupeetud lugude toimetaja kirjutisele. Palun tehke vahetevahel, minu rõõmuks, veel mõni viga.

    ReplyDelete
  2. Puhas rõõm, mister Toomepuu, et võisin Teile head meelt teha.:) Loomulikult on Teil sada protsenti õigus.

    ReplyDelete
  3. Muide Galenil oli üldjuhul õigus, aga on ka erandeid. Mõni erakorraline partner annab mulle ainult hoogu juurde.

    ReplyDelete