Thursday, August 5, 2010

Trubetskyt ähvardas näljasurm

Oh, kus tuleb alles jäledaid uudiseid: Tõnu Trubetsky astus Keskerakonda! Kas mehel on tõesti nälg majas, et pidi ennast maha müüma? Sest midagi talle kindlasti lubati. Ilmselt oli see meeleheite viimane staadium, sest külm kalkulatsioon ei ole tavaliselt loovinimeste tugevaim külg.

Ennast mupos lõplikult täis teinud Henrik Normanni ajas Keskerakonda nimelt majanduslik häda. Vaesunud publik ei tahtnud enam tema naljasid kuulata ja siis tuli päästeingel Edgar, kes lubas tööd ja leiba. Paraku sattus Normann sügavasse sisekonflikti, jõi ennast purju ja lamises ajakirjanikele midagi ebaadekvaatset, nii et Edgaril ei jäänud muud üle kui talle kinga anda. Samal moel on ennast blameerinud Mikk Saar (kellel oli samuti elukohta tarvis), Katrin Siska, Ksenija Balta, Andres Oper ja paljud teised.

Tauno Kangrost ei hakka ma siinkohal üldse rääkimagi, tema sai omal ajal linnalt ilma ja poolmuidu korteri vanalinnas, milles elutseb tänase päevaini. Takkapihta on terve linn on tema koledusi täis. Kangrol ei kahtlusta häbitunde olemasolu muidugi mitte keegi, aga Trubetskyt võib tabada närvivapustus, kui ta aru saab, mida on teinud.

2 comments:

  1. Ärgem unustagem dr. Liivi, kellel oli vaja säilitada korter Kindralite majas.

    ReplyDelete
  2. Aga mis see sinu asi on, mis parteisse keegi üldse astub? Ega Keskerakond sitem ole kui teised, paras porno on 99% Eesti poliitikast tegelikult.

    ReplyDelete