Thursday, August 5, 2010

Veriste kitlite õõvastav saladus

Kesest kõige jõledamat hapukurki leidub ometi ka mõni uudis, mis toidab kujutlusvõimet: tuntud Eesti arstid tegid inimkatseid (EE). Kujutage ette: tegevus toimub karjete summutamiseks pimedas keldris, katsealused on laua külge kinni seotud, arstidel on seljas verised kitlid, opil ülejäänud kehaosade tarvis seisab nurgas konteiner.

Lembit Allikmetsa nime teab igaüks, Andres Selli juures pole mina ravil käinud, aga küllap otsitakse järgmiseks välja mõni tema patsient, kes teda taevani kiidab: käed eemale Sellist, ta päästis minu elu! Tegelikult mul üldse eriti valus ei olnud ja laua külge sidumiseks andsin allkirja omakäelise.

Aga mängus on ka joodikorav Toomas Tein, kes koos parteikaaslase Peep Aruga ühel mälestusväärsel aprillipäeval kõrtsus nina täis tõmbas, arvet maksta ei tahtnud ja valjul häälel praegu riigikogus aega surnuks löövat ajuhiiglast Robert Antropovit appi kutsus (vt ka siit). Tutvust Robiga tasub ehk nüüdki ära kasutada, aga ehk leidub Teinil erakonnale lähedal seisvaid sõpru ka prokuratuuris. Sest näiteks riigi narkolaborist eeldatavasti oravate eratarbimisse läinud uimastite asjus (loe ka siit) ei tule isegi mitte kriminaalasja.

No comments:

Post a Comment