Tuesday, August 31, 2010

Kurikamõrvar ihkas vahistamist

Ma pole küll meisterdetetiiv, aga kui lugu on nii, nagu EPL kirjutab, siis ei saa politsei kurikamõrvari tabamisel tehtud tööga kiidelda. Ega siis see ei loe, et jõle palju tühja tööd tehti, tulemus loeb. Ja tulemuseni viis naine, keda kurikamees vägistada üritas.

Täpselt sama arusaadav kui kurikamõrvari teo põhjus – viha kogu naissoo vastu – on mundris meeste soovimatus mehe tabamisega seotud üksikasju avaldada (PM). EPL-i info pärineb hoopis restoranist, kus kurikamees töötas, ning varsti võivad kõik restoranisõbrad Delfi anna-teada-üleskutsele vastata, kas nad on mõrvari valmistatud toite proovinud ja kuidas maitses.

Ei pea kogu Dostojevskit peast teadma, et ära arvata, kui väga Vjatšeslav tegelikult vahistamist ootas. Ta ei püüdnud ennast varjata, tal olid kauaoodatud vahistajatele ette näidata tõendid. Selles, et tal on naine ja laps, pole mitte midagi imelikku. Nimelt ei ole ei meie ega ühes teiseski riigis mitte ühtegi seadust või institutsiooni, mis garanteeriks mehele naise ja ema armastuse.

No comments:

Post a Comment