Wednesday, August 25, 2010

Paet seksiskandaali uurima?

Kui miski Harry Lahteina seksiskandaalis üllatab, siis see, kuidas luurajataustaga mees piltnikke karta ei taibanud. Fotod on tehtud mitmel koosviibimisel ja mees vaatab otse kaamerasse. See on lihtsalt ebaprofessionaalne.

Lahteina tasemega mees poleks pidanud arvestama mitte ainult fotode ohtlikkusega, vaid ka salakaameratega. Iseenesest oleksid võimalikud olnud ju ka seksivideod: näiteks nagu need, kus modell Jekaterina Gerassimova seksib Vene opositsionääride Šenderovitši ja Limonoviga. Nalja kui palju.

Naljakas on ka see, et Urmas Paet nüüd skandaali uurima hakkab. No tal küll sellist nägu ees ei ole, et ta seksist midagi teab. Pealegi oleks selle juhtumi menetlemisel abiks ka natukene huumorimeelt, mida aga issand jumal Paetile just palju kaasa andnud ei ole. Ta võiks nõu küsida Indrek Tarandilt, kelle omaaegsesse diplomaatilisse abiellu Kristiina Ojulandiga kuulusid purjuspäi töölkäimine ja Ojulandi nimetamine vene litsiks. Väärtuslikku taustainfot slaaviliku diplomaatia kommete kohta võivad anda ka Mart Helme ja Tiit Matsulevitš.

2 comments:

  1. Selliseid pilte annab moblaga klõpsida ka olukorras, kus teiselpool kaamerat on Lahteina naine. Seksi kui sellist siin lihtsalt pole.

    Lisaks sellele on mees piltidel eri riietustes. St et mina nendelt piltidelt midagi muud hullu peale härrasmehe trennivajaduse ei näe.

    Küsimus - miks Eestis nii leili mindi nende piltide peale?

    ReplyDelete
  2. Noh, esimesena läks piltide peale leili siiski Lahtein ise. Kui keissi poleks, poleks ju vaja olnud kohe lahkumispaberit lauale lüüa. Teiseks, pornograafia ei seisne mitte piltides, vaid selles, et neiukesed said lõbutsemise tasuks viisad ja töökohad.

    ReplyDelete