Sunday, March 6, 2011

Nupuvajutajast kasvab poliitik

Noore Mikseri poliitiline karjäär algas internetiportaali Mega küsitluse spämmimisega tulemuse kallutamiseks Savisaare kasuks (loe siit). Täna tundub selle meeldetuletamine juba ülekohtuna, sest lapsepõlve lollused tuleb ometigi andeks anda.

Kahtlemata oli Mikser eilse „gigantide viimse heitluse“ staar. Ansip, Savisaar ja Laar on kõiki juba surmani ära tüüdanud ning nende retoorilises arsenalis üllatusi juba ette ei tule. Ikka ühed ja samad võtted: Savisaar halvustab teisi ja vastandub kõigile, Ansip ütleb peast numbreid üles. Laar oli isegi veel täitsa kobe, vaheldas poliitilisi vaateid inimlike momentidega, andis lausa Savisaarele kätt ja puha.

Mikser pani „suurtele“ kenasti vastu. Kuulab ilmselt stiliste, teeb sporti, saab varsti teise lapse (mida Laarist, Ansipist ja Savisaarest nüüd küll oodata pole). Kindlasti on hoolsalt logopeedi külastanud – mäletate, noor Mikser kippus susistama. Nüüdseks on Mikser oma laiast s-ist lahti saanud, ja kui sotsid neil valimistel hea tulemuse teevad, siis selgelt tänu temale. Nüüd saavad sotsidele hääle anda ka need, kellel Pihli pärast käsi ei tõusnud (loe siit ja siit).

No comments:

Post a Comment