Tuesday, March 1, 2011

Krossi paljaste kätega ei püüa

Eerik-Niiles Krossi pääs parlamenti paistab olema vääramatu, kuigi seda takistada püüdvad jõud on selgelt olemas.

Lapsesuust tsitaadimasin Koit Pikaro ei lisa tänases Delfis seni teada olevale kahjuks mitte midagi uut (loe võrdluseks siit ja siit) ning ma ei välistaks, et see lugu on n-ö tellitud. Teostus jääb kehvapoolseks. Palja usuga, et Kross oli Arctic Sea kaaperdamisega seotud, kaugele ei sõida.

Fakte on vaja. Neid aga Krossi vastased ei paku. Põhjusi võib olla mitu. Esiteks, neil ole fakte ja tõendusi. Emotsionaalse infoga laadis „Kross on paha inimene“ ei ole ajakirjanikel midagi peale hakata. Krossi mastaabiga meest paljakäsi ei püüa ning ajakirjanduse käed on siin jäänud ja jäävadki lühikeseks. Ekspress tegi katseid, aga kedagi tõsiseltvõetavat rääkima ei saadud.

Teiseks, Krossi vastased ei soovi või ei julge oma nime ja näoga välja tulla. Eestis ei pruugi tema Gruusia ja Iraagi tegemistega kursis olevaid inimesi eriti ollagi. Kolmandaks, kapo ei maga, aga Krossi palet pesta aitas ta Arctic Sea juhtumis küllaltki efektiivselt.

1 comment:

  1. _Emotsionaalse infoga laadis „Kross on paha inimene“ ei ole ajakirjanikel midagi peale hakata. Krossi mastaabiga meest paljakäsi ei püüa ning ajakirjanduse käed on siin jäänud ja jäävadki lühikeseks.-
    Meil on ju nüüd supergirl Tuuli, kes on väga võimekas uurija, võtku ette ja pööraku Krossil karvane pool väljapoole.

    ReplyDelete