Tuesday, March 29, 2011

Karvasem on pehmem

Keegi küsis Mart Laarilt ÄP online-intervjuus, kas poleks aeg karvad maha ajada, et rohkem inimese moodi välja näeks. Laar vastas, et ta on nende karvadega kaks korda peaminister olnud, miks peaks.

Laari kaitseministrina keegi ei karda, ilmselt pehmema ja karvasema imago pärast. Aaviksool ja Langil on seevastu sile lõug, ja nemad ajavad haridus- ja kultuuriinimestele hirmu nahka (PM). Einoh, kui sõjaminister hakkab haridusministriks ja vangipanemisminister hakkab kultuuriministriks, see ehmatab muidugi ära!

Aaviksoo „reljeefsest“ juhtimisstiilist räägitakse legende. Langi kardab eriti rahvusringhääling, ja mine tea, järsku pannaksegi ERR kinni? Ma soovitaks siinkohal ennetavaid lööke, sest eks lubanud ju Lang ise kunagi kultuuriministeeriumisse granaadi heita. Kust me siis nüüd peaksime teadma, mille järele tema käsi haarab, kui ta kuuleb sõna „kultuur“.

Võib-olla oleks Aaviksool ja Langil imago välisel pehmendamisel karvakasvu suurendamisest. Habemikud ei tundu kunagi nii ohtlikud kui siledad ja kõvad. Eks teinud ju endine haridusminister Lukaski oma parimad naljad siis, kui ta parasjagu natukene habet kasvatas. Ma pean silmas tema arutlusi selle üle, kas mitte Arno ei peaks „Kevades“ Teele asemel natukene ka Kiirega käima (loe siit ja siit).

No comments:

Post a Comment