Saturday, March 19, 2011

Kuidas tabati vägistaja

Aga teate muidu, kuidas see vägistaja Eero üldse kätte saadi (loe siit)? Eks võib-olla naised tundsid ta ära kah, aga peale DNA-proovide ja muu peene keemia sobivad vägistaja tabamiseks väga hästi ka ajakirjanduslikud meetodid.

Esiteks tuleb kahtlusalusel lasta läbi teha test, mis tõendab, et ta mõtleb seksist 24 tundi ööpäevas. Eerol hakkas kohe esimeste küsimuste peale silm vilama ja noh, lõpuks tunnistas ta üles, et mõtleb jah. Siis luges uurija talle ette „tikli“ tantristlikust seksist, mille peale Eerol hakkas kõigepealt tõmblema vasak silm, siis mõlemad käed ja lõpuks ka jalad. Eero läks uurijale kallale.

Ja kui Eero kuulis, et paranduslike tööde asemel ootavad teda kohustuslikud tantristliku seksi kursused, siis palus ta ennast pigem kohapeal maha lasta. Mida Eesti seadused kahjuks ei võimalda.

Nüüd on Eero ainus lootus väita, et tegu polnudki vägistamisega, vaid hoopis juhuseksiga, ja see meeldib naistele. Siin tõenduseks vastav „tikkel“.

1 comment:

  1. Eks meid Soodoma saatus tabab, rahva mõtteid suunatakse pideva järjekindlusega jalgevahele. Vanal ajal rahvas tegi rasket tööd, õhtul söögilauas kukkus lusikas käest, sugu tehti rohkem soo jätkamiseks.
    Tundub, et seda hullust ei ohja enam miski, isegi jumalasulased kiibitsevad kooripoistega.

    ReplyDelete