Saturday, March 26, 2011

Inimrööv online

Pole just igapäevane, et saame röövitud eestlaste saatusele kaasa elada samahästi kui reaalajas. Hoidku selle eest, et peaksime vaatama videot otse paigast, kus neid hoitakse – nuga kõril, püss kuklas... või mida kohalik komme ette näeb. Teadmatus on õudne, aga ka teadasaamine võib olla kohutav.

Liibanoni enda uudistekanalid püstitavad ilmselt kõigi aegade loetavuse rekordi. Tõsi, enamik uudiseid seisneb selles, et midagi pole teada. Ikka veel! Samas ei maksa arvata, et tegutsevad eriteenistused midagi teada saades sellest kohe uudistagentuuridele kellavad. Välisministeeriumi ja diplomaatilisi kanaleid on muidugi kerge sõimata, aga ma usun küll, et rattureid otsitakse maa alt ja maa pealt, sõprade ja vaenlaste hulgast.

Kui röövlid, kes nad iganes ka olid, aru said, et kinninabitud välismaalased ei olegi mõne Euroopa mõjuka riigi esindajad, siis võisid nad küll täitsa pettunud olla. Loodetavasti ei võta nad siis vastu fataalseid otsuseid. Parem nõudku midagi. Ma toetaks iga kell pigem eestlaste väljaostmist kõrilõikajate käest kui Kreeka ja Portugali laristamise kinnimaksmist.

2 comments:

  1. "Ma toetaks iga kell pigem eestlaste väljaostmist kõrilõikajate käest kui Kreeka ja Portugali laristamise kinnimaksmist."
    Ilmselt teeks seda terve Maarjamaa, välja arvatud mõned erandid.

    ReplyDelete
  2. Kas siis nende kaasaskantavad mikrokiibid s.o. mobiiltelefonid ei näita nende asukohta vää?
    Kuidas siis nii,et suur vend ei teagi mis toimub vää?
    Küllap suurele vennale ei piisa mobiiletelefonidest sest siis on inimesed veel ikka liiga vabad,suur vend tahab igale inimesele peakolu külge panna mikrokiipi-siis jääb ta rahule.
    Big brother is watching you...
    http://seekingalpha.com/article/53281-google-s-new-cell-phone-software-big-brother-is-watching-you

    ReplyDelete