Monday, February 28, 2011

Ansip on tantsulõvi

Sel aastal jäi presidendi vastuvõtul tants ära, nii et oravate valijad ei saanud vastselt järele kontrollida, kui suur tantsulõvi Ansip ikka on. Eelmisest aastast mäletan, et hädapärast sai hakkama. Üldiselt tuleb tal suusatamine ikka paremini ja loomulikumalt välja.

Rohkem kui Ansipi „salajast“ tantsuharrastust (vt PM) võiksid oravate imagoloogid promoda peaministri muusikamaitset, mis on teatavasti nii õudne, et hullemat enam olla ei saa (loe siit). Endast lugu pidav eesti mees tunnistab oma tegelikud muusikalised eelistused üles ainult purjus peaga, ning ainult täis pea teeb temast ka tantsulõvi. Täiskarsklasest Ansip seevastu kuulab Suveniiri ja Jörbergi ning julgeb selle ka välja öelda. Selliste tõsiasjade rõhutamisega saaks lihtsa valija hingele palju lähemale. Ikkagi inimene, mitte tulnukas.

Noh, Ansipil on vähemasti naine olemas, keda tantsitada, isegi Mardil on, aga Edgaril ei ole, ja selle pärast on isegi Ain Seppikul temast kahju. Mul kah, eriti veel kui tähele panna, kui õnnelik paistab Vilja pärast Edgarist lahtisaamist. Ma arvan, et kui kesikud Savisaarest veel elulooma loodavad, siis tuleks talle kiiremas korras naine võtta. Muidu hakkavad valijad arvama, et Edgar on vana ja temast ei ole enam asja, aga sellist meest, kellest asja ei ole, ju keegi võimu juurde ei taha.

No comments:

Post a Comment