Thursday, February 10, 2011

Ära põe, Vitsut

Rein Lang võiks selle uue vangla kiiremini valmis ehitada, sest hulk kesikuid ootab pikisilmi kinnipanemist. Hea oleks enne valimisi, siis oleks vähemalt midagi, millele kindel olla. Praegu pole miski kindel. Gräzin tunnistas küll üles, et on USA luuraja, aga seda ei tunnistanud, kes oravatest on ikkagi altkäemaksu võtnud. Ammugi siis seda, kuidas nad Burkhardti käest pappi nuiasid.

Toomas Vitsutit muidugi vangi ei panda, sest relvade vedamine Liibüasse on täiesti okei tegevus, seadus seda ei keela. Mis ta üldse närvi läks, aru ma ei saa? Võtku suurest juhist eeskuju, öelgu, et tegelikult tahtis Gaddafi lihtsalt Lasnamäe kiriku jaoks raha anda, aga et korruptsiooni järgi ei lõhnaks, nõustus suure palumise peale natuke relvi vastutasuks võtma. Siin ei ole isegi kapol midagi tõkestada. Nii et ära põe, Vitsut. Ei maksa nii tundlik olla.

No kas Savisaarega midagi juhtus selle idaraha pärast? Mitte miskit. Kolmandik sulas ära, kaks kolmandikku hakkab juba meelest ära minema. Lichtensteini laen lõhnas kahtlaselt, aga kas midagi järgnes? Loomulikult mitte. Belglase raha eest sooja päikese käes kõhtu sügav Rahumägi on kapo komisjoni esimees edasi ja ükski koer ei haugu. Ükski neist Vitsuti vrakkidest ju põhja kah ei läinud ja õhku ei lennanud.

No comments:

Post a Comment