Friday, February 25, 2011

Homopaar presidendi vastuvõtul

Nii, presidendi vastuvõtu järgne päev hakkab õhtusse jõudma, aga mitte ükski väljaanne pole välja uurinud, kas see Erki Pehk on homo või mitte. Elu24 ainsana on teemat puudutanud, aga nii pehmelt, et põhiküsimus on jäänud küsimata. Aga, nagu me teame: üks pilt räägib rohkem kui tuhat sõna.

Ärge tulge ütlema, et see pole oluline teema. Tegemist on ikkagi esimese homopaariga presidendi vastuvõtul. Sellest maksab ikka kirjutada küll!

8 comments:

  1. Ja mis see teadmine sulle annab? Olles teinud koostööd Pehkiga, võin öelda, et tegemist on äärmiselt sooja, heatahtliku ning toreda inimsega. See, kas ta on homo või mitte, ei muuda küll midagi.

    ReplyDelete
  2. Kas see peab siis kohe automaatselt tähendama, et tegemist on homodega? Võib-olla tegid nad lihtsalt pulli. Ja miks ei võiks mees presidendi vastuvõtule minna näiteks koos sõbra või joomakaaslasega?

    ReplyDelete
  3. Hnjaa. Kui kiäki lapse piäss vastavõtule kaasa võtma, om ta kohe autumaatselt... pedofiil? :P

    ReplyDelete
  4. Pakun, et inimese seksuaalne suunitlus on sügavalt tema enda isiklik asi. Mis puutub see teistesse?

    ReplyDelete
  5. kibestanud mutt kes kadestab, et mehed annavad ükskõik kellele, aga mitte temale

    ReplyDelete
  6. Mittetraditsioonilise sexuaalorientatsiooniga tegelased ronivad kappidest välja, ümberringi levib peldikut värskeltkülastamise hais. Demokraatia viljad muudkui valmivad ja kõik on õnnelikud. Täpselt sellist Eestit me tahtsimegi. Kellele ei meeldi, see koligu minema.

    ReplyDelete
  7. "kibestanud mutt kes kadestab, et mehed annavad ükskõik kellele, aga mitte temale "
    Kannate vist ise olgelahkesäärega alukaid.

    ReplyDelete
  8. Kui paar läheb presidendi vastuvõtule, siis kindlasti mitte selleks, et keegi neist ei räägiks. Eesti kitsarinnalisust näitab pigem see, et kõik üritavad homopaari puhul nägu teha, et polnudki midagi. Lihtsalt ignoreeritakse.

    ReplyDelete