Saturday, February 12, 2011

Koer sõi Taavi Rõivase alukad ära

Ükskord ma siinsamas arutasin, et see oleks küll tore, kui Mailis Reps jälle uue lapse saaks – siis saaks ma naistekatest lugeda, kui õudne sünnitus tal seekord oli (vt siit). Aga oh häda, see sünnitus tuleb ju pärast valimisi. Ja ega siis rasedust ei saa kah lasta raisku minna, kui kampaania käib ja kaubaks kõlbab kõik.

Reps astub sammukese edasi: ta ei kaubasta mitte ainult juba toiminud sünnitusi ja käimasolevat lapseootust, vaid ka katkenud rasedusi (Naised). See on uus tase. Mis edasi? Kadri Simson räägib meile, mismoodi ta tunneb ta ennast PMS-i ajal ja kui suur on ta vereeritus menstruatsiooni ajal. Olga Sõtnik jutustab, missugust tüüpi orgasme on ta võimeline saama ja kus tal G-punkt täpselt asub.

Üldiselt on sellised asjad rohkem popstaaride teema, aga popstaare on Keskerakonnas kahjuks ainult üks ning tema nimi on Edgar Savisaar. Tema on aga juba sellise astme megastaar, kes ei pea uudistes rokkimiseks enam ise midagi tegemagi, klikimasinad peaks talle nime kasutamise eest peale maksma.

Erinevalt Savisaarest jäävad tavalised meespoliitikud sellistes inimlikku huvi kütvates teemades muidugi vaeslapse ossa, sest meestel lihtsalt pole ei päevi ega G-punkti. Seetõttu soovitaksin ma neil oma valijatele lähenemiseks katsetada nn kurioosumitega. Lasku kah penil aluspüksid pintslisse panna nagu Fagira ja kilgaku sellest feissbukis.

Jutustagu oma lemmikloomadest. Näiteks Pihlist ei mäleta ju keegi enam midagi muud, kui et tige peni Muki magas tema ja Lavly vahel (loe siit). Lavly, näe, saab varsti lapse, aga teadagi mitte Jüriga. Mind huvitaks rohkem, mis on saanud Mukist. Järsku talle ei meeldigi tited? Äkki pani Lavly ta magama, kui rasedusest teada sai?

2 comments:

  1. Meestel on G-punkt täitsa olemas. Iseasi, kes meespoliitikutest teatama ruttab, kuidas see tema sekselu rikastanud on...

    ReplyDelete
  2. Jessas, siis panin küll räigelt puusse.

    ReplyDelete