Friday, February 4, 2011

Niru leke

Alati tuleb vaadata, kes räägib. Kui vikilekkeid hakkas avaldama PM, oli ilmne, et enim kasu peab sellest olema Reformil. No ja lugege tänast: Ansip on tiibadega ingel! Ei ütle keegi tema kohta paha sõna ega räägi tema ise kellestki pahasti. Läks korra õhku täis ja Meikarile see ei meeldind, aga noo – ikkagi inimene, eks ole. Loodetavasti tehakse Meikarile ata-ata ja pannakse nurka seisma.

Stalnuhhini „idioot“ Ansipi aadressil jääb nõrgaks, sest neid hellitusnimesid oleme ju riigikoguski kuulnud. Alles see oli, kui Ergma Rõivast ja Gräziniti idiootideks nimetas (loe siit).

See-eest Ilves sai korraliku nätaka (loe siit). Maruste mängutoomist ma eriti ei usu (loe siit), aga vähemasti on Ilvesele selgeks tehtud, kuidas tuleb olla, kui tahta president edasi olla.

Memodest koorub välja seitse nime, kes saavad tegijateks siis, kui Ansip ja Savisaar vanaks jäävad või kõrvad pea alla panevad. Pentus, Simson, Tsahkna, Michal, Ratas, Lumi, Meikar. Kõik puha broilerid! Paar tükki on tänaseks juba rongilt maas.

Te asendage mõttes Ansip Pentuse ja Savisaar Simsoniga ning te mõistate, et kui heal ja huvitaval ajal me siiski elame.

No comments:

Post a Comment