Saturday, October 16, 2010

Ehtne kesik ja hüljatud mees

Mina olen otse loomulikult Marianne poolt, sest tema on naine (loe ka siit), aga pahad ajakirjanikud on Mikserist juba ette sotside juhi teinud. Kesik sotside juhiks on sama hea kui Peni lapse nimeks!

Sest Mikser on ju ometi algupäraselt kesik. Edgar pilastas teda juba lapsena. Kuidas muidu oleks olnud võimalik, et 27-aastane Mikser klikkis 250 korda internetiportaali Mega küsitlust „Kes oleks parim peaminister“ Edgar Savisaare kasuks. Sellisteks asjadeks on võimelised ainult väärkoheldud lapsed, poliitiline väärkohtlemine oli aga kümme aastat tagasi sama levinud, kui ta on meie päevil.

Pihlile aga pühendan siinkohal Tarmo Pihlapi surematu hiti „Hüljatud mees“ - kui Lavly ta oma voodist välja lõi (vt ka siit), siis miks peaks sotsid teda oma rinnal soojendama. Marianne auks laulab ürgnaiselik mõtlev olend Marju Länik.

3 comments:

  1. Marianne on ju jubeda euroopa poliitkorrektsuse juurutaja ja maaletooja! Kuidas sa sellist naisterahvast sallida võid, Mahva? ise kirjutad midagi sõnavabadusest ja...

    Mikko edendab kõike seda mida me ei taha:

    homoabielusid, immigarntide ja islamistide juurdevoolu, "pehmet" tsensuuri, tolerantsusvaadete tõttu tagakiusamist jmt
    Pealegi kuulub Marianne parteisse, kes tegi ettepaneku kustutada relvaseadusest võimalus omada seadusekuulekal kodanikul relva "kodu ja vara kaitseks".

    Marianne tahab meid kõikki ära nullida, vaat mis!

    Ja pealegi on see šovinistlik, kui sa eelistad Mariannet vaid sootunnuste tõttu. Mõtle nüüd ise -see on ju imelik?

    ReplyDelete
  2. No kui kõik täitsa ausalt ära rääkida, siis see on iroonia.

    ReplyDelete
  3. Sellisel juhul saad hindeks 5+, Tubli tüdruk!

    ReplyDelete