Thursday, October 28, 2010

Kui Janek Mäggi oleks naine

Kui Janek Mäggi oleks naine, siis ei laseks ta oma mehel poolteiseks aastaks merereisile minna. Vähe sellest, et see pole „ei kasulik ega mõistlik“, seal reisu peal ei saa ju ka tööd teha. Aga töö „ravib depressiooni, stressi, hoiab hinge sees ja täidab ka aja ära. Ilma tööta oleks meil mõttetult palju aega, millega poleks midagi tarka peale hakata“. (D-Director)

Kui Janek Mäggi oleks naine, siis abielluks ta igal juhul enne kolmekümnendat eluaastat, sest pärast seda pole sobivaid mehi lihtsalt enam ripakil. Kui naisel on juba „tissid välja veninud, tagumik suur ja tal on olnud miljoneid erinevaid suhteid, mida ta pole suutnud pidada, siis miks ta ootab, et keegi teda veel tahab?“ (PM)

Kui Janek Mäggi oleks naine, siis oleks ta arvatavasti abielus Janek Mäggiga, sest geeniusi on Eestimaa pealt raske leida. Tõendus siin: „Fellini naiselt küsiti, kuidas on geeniusega abielus olla. „Tunduvalt kergem kui idioodiga,“ kõlas vastus. Mu abielu on kestnud 16,5 aastat. Selle järgi tundub, et vähemalt idioot ma ei ole.“

2 comments: