Monday, October 11, 2010

Tahan tantsusaatesse Lavly Leppa

Eelmisel aastal jäeti hittsaade „Tantsud tähtedega“ masuga kokkusobimatu eelarve tõttu üldse ära, tänavune avasaade aga jääb minule küll viimaseks. Seal lihtsalt ei ole kedagi, keda vaadata mind huvitaks.

Poliitikutest on esindatud marginaal Tarmo Kruusimäe, kes vist oli laksu all, sest pani nii segast teksti, et Sanderilgi läks juhe kokku. Ja Urve Palo, kes on ilmselgelt läinud valimiskampaaniat tegema – ausalt öeldes võiks saatetiimil ikka tuluke peas plinkima hakata, kui tädi esineb sotside punase roosiga rinnas. Mitte ei saa aru, miks teda seal ministriks nimetati, tegemist on, vabandage väga, abivallavanemaga!

Gammast on puudu kloun (Normann, Riisalu). Benton tantsib Harteliust (vanem mees), vana naise rollis (varem Reet Linna, Katrin Karisma) rollis on seesama Palo, sportlast teeb mingi tundmatu surfar (varem Värnik, Ader), kelle nime mitte keegi varem kuulnudki ei ole. Noh, iseenesest oli Argo Aderiga sama lugu.

Arvan, et surfar panebki saate kinni, kui just pettusega saatesse saanud Fokin – õppinud koreograaf – andeid vaka alt välja ei too. Sportlastel nimelt on see eelis, et nad on mahviga harjunud ja teavad, kus neil lihased asuvad. See Ader oli ju ka täielik kapp, kes saatesarja lõpukski oskas oma mõistusega ainult edasi tagasi-tagasi tammuda. Ainus, millega mees hiilgas, oli toores jõud.

Mina tahaks saates näha näiteks Savisaart või Ansipit, Jürgen Ligi käiks kah. Ene Ergmat vaataks. Jänes võiks kepsutada. Lavly Lepp pakuks huvi. Või mõni salapärane Toomas näiteks (Tool, Annus, Luman)? Limukad ja maltsad (Liblik ja Sukles)? Igor Mang oma 30 aastat noorema armukesega. Uus võrdõiguslikkuse volinik, see karvaste säärtega. Tõnu Trubetsky. Luukas Ilves. Reimo Mets. Evelin ise. Lotila. Lauri Vitsut. Eerik-Niiles Kross. Praegu pole vaadata kedagi.

3 comments:

  1. Скажите, а Ээрик-Нийлес действительно пират ?
    Или есть сомнения?\Очень романтично было бы...

    ReplyDelete