Wednesday, October 27, 2010

Pihl pani tiksuma vene miini

Pole mingi uudis, et Savisaar juhib Tallinna venelaste häältega. Aga nüüd on kuuest abilinnapeast juba pooled venelased. Palun väga: Taavi Aas, Eha Võrk, Merike Martinson – ja Deniss Boroditš, Yana Toom, Vadim Belobrovtsev.

Yana Toom on selge sõnaga öelnud, et tal on vene ajud ja Vene maailmavaade ning tema kirjutised meedias on väljendanud tugevat vastumeelsust Eesti riigi suhts (vt siit). Boroditš pärineb Edgari broilerikasvandusest ja hoiab üldiselt madalat profiili. Raha tal ei ole (pääses napilt isikliku pankroti väljakuulutamisest), mistõttu kuulekus Savisaarele on elulise tähtsusega.

Näis, missuguse kuvandi loob Belobrovtsev, kuid seda võin öelda, et selle mehe suhtlemisoskus on ümmargune null. Kui ruumis on kolm inimest ja üks neist on tema, ei mäleta teised kaks pärast, kes see kolmas oli või kas ta üldse oli.

Pihlist oli siiski vägagi kaval linnavalitsusest minema tõmmata. Sotside eestlastest valijatele Belobrovtsev au ei tee ning koos sellega hakkab murenema ka mikseromaania. Mihkel Raud hõiskas viimati, et nüüd on tal jälle kedagi valida. Noh, Raud, kutsu nüüd Belobrovtsev stuudiosse, vahi teda samasuguse imetlusega nagu Mikserit ja uuri, kas järgmine pronksiöö instseneeritakse taas Moskvas või piisab susserdamisest mõnes Vabaduse väljaku kabinetis.

No comments:

Post a Comment