Tuesday, October 12, 2010

Lõpetage ajakirjanduslik ahistamine

Einoh, see on pauk: Eesti langes eelmise aasta jooksul võrdõiguslikkuse tabelis kümme kohta – seda vaatamata tõsiasjale, et volinik oli ametis ja sai 33 000 krooni palka (loe ka siit). Isegi Venemaal on võrdõiguslikkust rohkem, oimaivõi.

Kui vastab tõele, et Eestis saavad naised sama tööd tegevate meeste palgast vaid 62 protsenti, siis on kuri karjas küll (PM). Ma tahan, et Ansip ja Savisaar selle kohta midagi arvaksid.

Aga ajakirjandus aitab naiste ahistamisele igati kaasa. Milleks muuks kui ahistamiseks pidada kõiksugu naistele suunatud väljaandeid, mis kirjutavad aastast aastasse ühte ja sama, keskendudes (olenevalt sihtgrupist) G-punkti asukohale või pesupulbritestidele. Ja naised ostavad – ilmselt, ega siis muidu ilmuda ei saa. Nagu seda jama veebis veel vähe oleks, ja nüüd tegi PM veel ühe juurde. Võeh!

2 comments:

  1. "Ahistatakse" neid, keda saab kõige rohkem mõjutada enda huvides!

    ReplyDelete
  2. Parimas eas meesterahvana arvan, et ahistatakse pigem mõtlevaid inimesi. Ehk siis mõtlevad inimesed tunnevad, et pealiskaudne ja propagandistlik ajakirjandus ahistab neid sõltumata soost. Meestele ju toodetakse samasugust pealiskaudset kräppi. Viga on ilmselt muusika tellijas, kes loodab kräpi abil rohkem reklaami müüa...

    ReplyDelete