Tuesday, October 5, 2010

Strandberg võtab 20 kilo maha

Viimasel ajal ainult allapoole vööd naljadega üle künnise pääsev rublamüüjast aferist Marek Strandberg on doktori silmaga hinnates tugevasti ülekaaluline, mistõttu allutan ta sundravile.

Tuletagem meelde Strandbergi saavutusi viimasest ajast. Strandbergi elukaaslane teenib poliitilise lehmakauplemise tulemusena loodud kliimaagentuuris 600 krooni tunnis. Kui riigikontrolör sellele tähelepanu juhtis, vastas Strandberg nilbusega: teie, Mihkel Oviir, kohtute ju magamistoas keskerakondlase Siiri Oviiriga, häbi on ve?

Suuremat tähelepanu pälvis Strandberg oma erakonnakaaslastele kohtus mütsi pähe tõmmates (loe siit) ning sooviga alla 16-aastasega seksimine ära keelata (loe siit). Viimane „uudispomm“ lõhkes, kui mees tahtis rasedatele magusamaksu kehtestada.

Strandberg ise on silmaga hinnates vähemalt 20 kilo liiga paks ning seetõttu tuleb tal minu kliinikusse jääda kauemaks – liiga kiire kaalu alandamine on teatavasti tervisele kahjulik. Üldiselt olen ma leebete meetodite poolt, aga poliitikud saavad minu juures esimestel nädalatel siiski ainult külma vett ja kaigast.

No comments:

Post a Comment