Monday, October 4, 2010

Mehed jalgu raseerima, kohe

Soolise võrdõiguslikkuse voliniku töö on mõnus: palka saab 33 000 krooni ja natuke peale, aga tegema ei pea suurt midagi. Eelmisest volinikust Margit Sarvest pole ju mäletada miskit.

Või meenub teil mõni keiss: kaebas näiteks naine, et teda ei võeta väikese lapse pärast tööle, volinik menetles asja ning tööandja pidi tuhka pähe raputama ja naine saigi soovitud töökoha? Ei midagi sellist. Küllap neid kaebusi menetleti, aga käegakatsutavaid tulemusi küll ei meenu.

Vastsest volinikust on esialgu teada ainult see, et ta on Sarvega välimuse ja olemise poolest sarnane (null-meik, üldsõnaline jutt, sõnumi puudumine) ning tõsiasi, et talle ei meeldi jalgu raseerida (vt Tilliga ja tillita). Millegipärast ei näidanud ta oma karvaseid sääri ETV-s ega nõudnud ka valjuhäälselt naistele õigust end mitte karvutustada – või siis seda, et ka mehed peaksid hakkama oma jalgu karvadest vabastama sama järjekindlalt, nagu naised seda teevad.

Ent nimelt midagi säärast tuleks eeldada, kui soovitakse, et see ametikoht kuidagi silma paistaks. Umbmäärane iba, et küllap parteid ise naisi valimisnimekirjade etteotsa sättima hakkavad (ilma seaduses kehtestatud kvootideta), ei veena kedagi. Peale karvaste jalgade ja bikiinipiirkondade lubamist naistele tuleks kohemaid nõuda tõelist võrdsust, ehk siis: mehed hakaku sünnitama ja imetama ning ka neil olgu menstruatsioon. Kuni seda pole saavutatud, pole mingit õiglust loota.

Meedialt tuleb nõuda mehe järjekindlat käsitlemist seksobjektina ning prostituutide hulgas peab olema mehi niisama palju kui naisi. Trahvi tuleb teha neile, kes räägivad ainult naisministritest, naisjuhtidest ja naispeatoimetajatest – mis tahes ameti puhul tuleb sugu lisada ka meeste puhul. Ehk siis: meil on meespresident, meespeaminister ja meesajakirjanikud.

3 comments:

  1. Olgem ausad, mõne Eesti ajakirjaniku kombel naiste puhul sugu alati liitena juurde lisada on ikka veidi totter. Ma pole lehest lugenud mitte ainult naisajakirjanikest ja naisministritest, vaid ka näiteks naisõpetajast (sellest, et kui hädasti vaja oleks sugu rõhutada, on eesti keeles olemas sõna õpetajanna, ma ei räägigi). Ei ole ju vaja emaka olemasolu kogu aeg nii hirmsasti rõhutada.

    ReplyDelete
  2. No ei saa nõuda võrdõiguslikkust sest naised on looduse poolt pandud raskesse olukorda-nad peavad sünnitama ja kavatama lapsi.No ma tahaks näha neid mehi kes suudavad lastega veeta kasvõi ainsa päeva...lapsed ajavad hulluks ainsa päevaga,söövad närvid sisse ja hävitavad meelerahu...
    NAISED TULEB VABASTADA TÖÖ TEGEMISEST!!!
    Naistele tuleb tagada tööta äraelamine.
    Nõmme raadios väideti,et keskajal naised ei pidanud tegema tööd.No talunaised küll aga linnades tegid tööd vaid orjad.
    Nüüd kus tehnika on tipptasemel on võimalik ekspluateerida vaid roboteid ja loobuda inimeste ekspluateerimisest.

    Miks mehed ei kanna kõrgeid kontsi?
    Iirlannad moest narrituna piinavad endid kõrgete kontsadega.Tihtilugu enne ööklubisse sisenemist ajavad nood kõrgete kontsadega kingad jalga ja väljudes võtavad ära.
    Paha on neid vaadata kuis nad piinlevad kõrgete kontsade peal,nad kõiguvad nii ette kui taha ja külgede peale.
    Kõrgete kontsade peal naised on vääras positsioonis,samas milles mees võtab neid tagant.Ei ole kõige inteligentsem käia mööda tänavat taguots seksuaalaktiks valmis asendis.Naine kes on kõrgetel kontsadel näitab,et ta muust ei mõtlegi kui vaid sellest,et teda võetaks tagant.
    Mees homoseksualsitid võiksid samuti kanda kõrgeid kontsi.
    Miks mehed ei kanna kõrgeid kontsi? Kas meeste tuharad on millegi poolest inetumad naiste omadest vää? Naised ju samuti kiikavad meeste tuharaid.Niisiis,mehed ajagem jalga kõrgete kontsadega kingad ja näidakem naistele,et teile väga meeldib kui teid võetaks tagant.

    ReplyDelete
  3. Kallis Mahvalda,on suur probleem mida arutleda...
    Elan Iirimaal...ja mida ma näen...Eesti mehed kelledele on rinda andnud Eesti naised...jooksevad ringi väljamaa naistega...aga miks?!!! Need mehed vast ikkagi tahaks eesti naist aga midagi jääb puudu...sama lugu eesti naistega...põlgavad ära eesti mehi...
    No milles asi?!
    Küsimus suurele ringile:Mis ei meeldi eesti naistele eesti meeste juures ja vastupidi?!
    Miks eesti mehed elavad koos leeedulannadega ja iirlannadega ja miks eestlannad elavad koos iirlaste ja neegritega...
    Teie kallid emmed kes olete meid rinnaga toitnud...andnud meile oma väge ja võimu...oma tarkused...omad hambad...miks on nii,et eesti mehed ja naised ei leia teineteist...
    Minu teada ometigi on eesti naine kõige kaunim maailmas...ka väljamaa mehed seda väidavad...
    eesti naine on jumala asemik maal...
    eesti naine on kui kastetilk varasel hommikul...eesti neine on kui valge piim...
    Palun panna kirja mis ei meeldi eesti naistele eesti meeste juures ja mis meeldib...ja vastupidi...
    Igatahes mulle tundub,et on igati vajalik algatada selle teemaline arutelu...
    Näiteks,miks HU laulab laulu:"Kõik mehed on sitapead".No tore,viskas kinda ja ma leian,et me mehed peaksime üheskoos vastama...aga ma pole veel kohanud ühtegi eesti meest kes oleks suuteline vastama HU visatud kindale...
    Niisiis,olen nõus,et eesti mehed on sitapead aga leidkem siis üles need puudujäägid ja plussid,ning tõestagem HU-le,et eesti mehed ei ole sitapead...
    Eesti mehed on olnud maailma kangeimad mehed läbi aegade...
    Küllap saksa orjus ja nõukogude genotsiid,ning nö see eesti aeg on hävitanud parimad meite mehed...maffia on hävitanud parimad perepojad...meil tuleb kasvatada õigeid eesti mehi...meile tuleb luua eesti rahvust...sest vaenlasi kes hävitavad meie rahvust on rohkem kui meie rahvuse esindajaid...saagem eestlasteks...saagem sellisteks eestlasteks millised me olime vanadel aegadel...külalislahked ja vägevad...

    ReplyDelete