Saturday, January 8, 2011

Minu vabavalitsus

Kalev Rebane: käsi poliitikas juba ammugi valge. Annab kergelt lõuga, aga ongi ju vaja anda. Taksoarvetele ei kuluta, sest sõidaks tööle ja koju kellegi auto kapotil.

Peeter Oja: saadab ajakirjanikke suguelunditesse, aga eks seal ju nende koht ongi. Annab pikemalt kaalutlemata molli, aga eks ongi ju vaja anda. Langil ammu käsi sügeleb, Oja läheks sõnadelt ka tegudele üle (loe siit).

Nõia-Ints: on juba kinni istunud ja istuks vajaduse korral veel. Sublimeeriks seksuaalenergia poliitikasse, sest Inga tõmbas ju leelet.

Anna-Maria Galojan: teab, kuidas varastada miljonit. Ideaalsed imemishuuled. Vanad kleidid annetab koerte varjupaigale.

Hannes Vanaküla: surmutab poliitilised vastased mõttejõuga. Õige kah, olekski puhtam ja kuivem tunne (loe siit).

Strippar Marko: lõug pisut logiseb, aga nuppu õpib kindlasti vajutama.

Erich Krieger: teab, mida naisvalija vajab. Tagaks maksumaksjale tema enda raha eest üleüldise orgasmi.

Üllar Jörberg: Ansipi lemmiklaulja. Ta ei läheks siit ära, kui tunneks, et me teda tõesti vajame!

Marko Matvere: viib oma käega ellu uue meediaseaduse, sest suretab kõik uurivad ajakirjanikud vähki (loe siit).

Arnold Oksmaa: invalaulja ja ahistatu. Ei liigutanud presidendi tütrele laekunud ähvarduskirjade peale kulmugi (loe siit).

Kalle Mälberg: suudab lugeda ajalehte nii eest taha kui ka tagant ette, kuulata samal ajal raadiot, vaadata telekat ja kirjutada „artiklit“ (loe siit).

Toomas Tool: salapärane mees, kes koorib paljaks kõik ahned sorgusvuntsilised. Saavutab igas olukorras selle, et tema kartulid müüakse esimesena (loe siit).

Perekond Sõrajalad: kõik neli, sest eraldi nad ei käi. Liidavad kiriku ja riigi, mis on jumala pahameeleks nii pikalt lahutatud olnud (loe siit).

Vt lisaks Vabavalitsus.ee

5 comments:

  1. Seaduslik väljapressimine Harju Maakohtus Teie, kes te loodate, et elate õigusriigis nimega Eesti Vabariik, võite seda endiselt naiivselt edasi uskuma jäädagi, kuniks seadusi rikkuvad kohtunikud, ükskord oma mahhinatsioonidega ka Teieni jõuavad...
    http://orgusaar.ee/et/lingid

    ReplyDelete
  2. Raivo Orgusaare blogi lugedes tekib arusaamine, et tema enda
    seadusetundmistega on ka küsitavausi: ta tõlgendab neid täpselt nii nagu endale kasulik. Koretriomandi valdamine,Kaasomandi valdamine, kaasomandi omamine, ehitusseadus, projekteerimised, kooskõlastmised üürilepingute koostmine...jne jne.
    Ainult piske omakasupüüdlik faktide eiraja.

    ReplyDelete
  3. hea, et orgusaar.ee lehelt saab manpulaatori ja valetaja suurtest tegudest lugeda. Faktid kõnelavd ju iseenda eest.
    muidu hea huumorilehekülg.

    ReplyDelete
  4. Ameerikasse elama minemiseks peab vaim ikka korras olema. Täiesti kontrollitakse ja doktorid tõestavad. Raivo orgusaarel pole ette näidata küll ühtegi paberit...nii nagu anonüümuselgi...3.02.2011
    ---------
    üleskutse siis anonüümusele: mis faktid on blogis kajastamata jäetud, või mis faktid vajavad täpsustamist?

    ReplyDelete
  5. Keegi Tallinnas redutav Mahvalda koos Raivo Orgusaarega ( blogi pidaja) arvab, et on täiesti süüdimatu ja võib siin netis kirjutada seda, mida tema psühhiline häire vaid tahab:

    ReplyDelete