Tuesday, January 25, 2011

Palgasõdur otsib tööd

Kuldses Börsi vahendusel otsib tööd kas või allmaailma tellimuste täitjana endine „missioonisõdur“, kes laseb täpselt ja teab, kuidas pomme plahvatama panna (ÕL). Kuivõrd Afganistani ja Iraaki minejaist järjekorda ukse taga ei ole, saab tegu olla ainult kaitseväe usalduse lõplikult kaotanud inimesega.

Nii palju siis missioonist ja kodumaa kaitsmisest – kui kaitsejõud enam püssi kätte ei anna, ollakse nõus oma oskused maha müüma ükskõik kellele. Õigupoolest pole selles mitte midagi uut. Üheksakümnendate alguse eestimaised kurikaelad kasutasid Afganistanis käinute hindamatuid kogemusi meelsasti ära. Ilmselt on algamas uus laine.

Mõelda vaid, missuguste suurepäraste teadmistega rikastub kohalik kuritegelik maailm, kui selliseid usalduse kaotanud „kangelasi“ aina rohkem koguneb. Loomulikult ei otsi nad kõik tööd ajalehe vahendusel. Oleks põnev teada, kui paljud on uue töö juba leidnud.

1 comment:

  1. asi on tegelt sügavam kui paistab. Arvan et tegu on mitte KV usalduse kaotanud tegelasega, vaid KV-s ongi nii kombeks et kui vaja keegi tuttav heale kohale sokutada või lihtsalt segab kedagi (küsib ebameeldivaid küsimusi) siis tehakse kõik mis võimalik et inimene ära läheks. kaotatakse lisatasud, iga hilinemise eest saab käskkirja jne. Olgu ta kasvõi kümme korda missiooonil käinud..

    ReplyDelete