Wednesday, May 26, 2010

Ilvese tütar on väike nõid

Tänane ÕL on kokku otsinud kogu info, mida president Ilvese tütre Juulia kohta netiavarustest leida võib. Seda on päris palju. Tähelepanuväärseim on Juulia huvi uuspaganliku liikumise vastu, milles praktiseeritakse ka maagiat ja mille sümboliks on pentagramm.

Praegu teadaoleva põhjal arvan, et nimelt siin võib olla tolle saare tüdruku ja Juulia kokkupuutepunkt. Kuigi, aru ma ei saa, miks pole juba kõik ajalehed oma korrespondenti Saaremaale saatnud? See plika ei istu ju pogris. Ja küllap saaks jutu peale ka teiste saarlastega. Tolle väidetava ähvardaja koolikaaslastega. Jne, jne. See lugu peab ju ometi välja tulema.

Sõna „maagia“ toob mulle aga paratamatult meelde Hannes Vanaküla, kellest oli kord unustamatu lugu „Pealtnägijas“. Kuidas ta oma noori jüngreid vaimselt peedistab ja neiukesi magatab. (Nad ise tahtsid! Einoh, kindel see.) Noorukesed maagid püüdsid mäletatavasti Condoleezza Rice'i mõtte jõuga teise ilma saata. Ehk katsetas või vähemasti lubas midagi säärast teha ka presidendi tütre ahistaja?

Condy on õnneks siiamaani elus, Vanaküla on aga murdnud peavoolumeediasse, st Publikusse ja Elu24. Juuliast ja saare neiust me veel kuuleme. Sildamil, kujutan ette, võivad aga närvid juba praegu ikka jumalast läbi olla. Alles oli see KGB-jama, ja nüüd veel niisugune asi.

No comments:

Post a Comment