Tuesday, May 25, 2010

Seda see Ojulind sirtsus!

Küll mina imestasin, et misasja see Ojulind küll Rahvaliidu teemal sõna võtab. (Delfi) Aga näe, tema mehel Raimo on lootust seda kadunukest elule tagasi turgutama asuda! (PM) Einoh, see on kuum.

Aga tegelikult, mida ongi Käol siin teha, sellal kui Ojulind Brüsselis seelikuid lehvitab? Lambad on kõik juba nälga surnud, kraanajuhi paberitega pole midagi eriti peale hakata (noh, kui peaks monumentide teisaldamiseks minema, siis võivad ära kuluda) – ja Ojulandil on ju niikuinii Tarand. Miks ei võiks siis Raimol olla Villu jäänused.

Teine nimi teeb juba ettevaatlikumaks. Hoidke alt, kui keegi peaks Rahvaliidule võlgu olema! Toomas Vitsuti vennas Lauri paneb kohe võlglase surmakuulutuse lehte, ja kui sellest ei aita, leiab ta süüdlase üles maa alt või maa pealt, käänab tema käed selja taha, ajab nõelad küünte alla ega jäta enne järele, kui papp on välja pigistatud. Omad surnud korjab ta alati lahinguväljalt kokku, võõrad aga jätab raisakullidele nokkida.

Aga homme tuleb riigikohtust Villu Reiljani otsus (vt ka EPL). Te mõelge vaid, mida õigeksmõistev otsus vanale vankrile tähendaks. Villu hüppaks – hops! - jälle ree peale, tõmbaks ohjad pingule, noortel lurjustel löödaks sõrmed sahtli vahele ja kord pandaks jälle majja. Märtrioreoolist ma parem ei räägigi. Kõik jääksid viimaks uskuma, et struktuurides ongi kallutatud jõud, Villut kantaks kätel ning Luua poistekoor korraldaks heategevuskontserdi, et vanameister saaks enne uut lennukat starti spaas kohtuvintsutustes räsida saanud närve kosutada.

No comments:

Post a Comment