Wednesday, May 5, 2010

Kuidas nigeerlased siidrist ilma jäid

Tänases Postimehes ilmus hirmnaljakas lugu sellest, kuidas kamp eestlasi üritas nigeerlastele siidrit müüa, aga saladuslikul kombel tühjenesid magusa joogi purgid juba enne Mustale Mandrile jõudmist. Nigeeria, vabandust, Tehnikaülikooli teadlased tõestasid, et purgid imes tühjaks merevesi.

See Marek Paiste, kellel neegritele lääne jookide tutvustamise idee tuli tuli (Saku õlletehas oli ainult tehingupartner, mitte idee algataja), on varem tegelenud akendele turvakilede paigaldamisega. Peale selle leidub Paistele viide trummipõristajate foorumis, kust selgub, et mees on osalenud „Kodusaates“. Veel on mehel kaelas üks väärteoasi aastast 2008, mille sisu aga igaühele vaatamiseks väljas ei ole. Rohkem Google temast midagi ei tea.

Kurioosne lugu Paistet ja tema kambamehi ei kõiguta, sest kui kõik „korralikult teha“, olevat see väga hea äri. Kindel see! Kust nad muidu ikka siidrit saaksid. Tuletagem vaid Paistele ja tema sõpradele meelde, et voodoo pärineb nimelt Lääne-Aafrikast ning Nigeeria on üks selle algupäraseid kodumaid. Nii et kui te takistate nigeerlasi siidrit enne raha maksmist ära joomast, siis võivad nad joogi kättesaamise nimel midagi ägedamatki ette võtta.

No comments:

Post a Comment