Thursday, June 10, 2010

Limukad, vargad ja tatine särgiesine

Püherdasin maas naerda, kui olin Ekspressist lugenud, mismoodi ärimees Andrus Sukles informeeris avalikkust ettevõtja Tullio Libliku isikuomadustest. Limukas, varas ja malts! Isegi veteransõimaja Janno Reiljani sõnavara (vt siit) jääb sellele alla.

“Selliste andmete teadaandmine teistele ärimeestele on igati kasulik,” kommenteeris Suklese kaitsja Indrek Leppik, kes on rohkem tuntud Kanal 2 praegu lapsepuhkusel oleva staarreporteri ja Edgar Savisaare lemmiku Elo Mõttuse mehena. Einoh, igatahes! Libliku kägistamist Sukles eitas, sest kui ta seda teinud oleks, siis poleks Liblik ometi enam elavate kirjas.

Andrus Sukles paistab olevat kirglik mees, sest mõned head aastad tagasi tahtis kalaärimees Mati Murru teda mättasse lüüa, süüdistus mõrva tellimises esitati aastal 1999. Kala-Matiks kutsutud Murru mõrvaplaanid ajendas ilmselt tema Lexuse rattasse pandud pomm, mille paigaldajaks pidas Murru Suklest.

Suklese ja Libliku suhetest on ette tuua värskematki kroonikat: 1999. aastal olevat Tullio Liblik Sukleselt jalaga tagumikku saanud, tekkinud tüli ajendiks umbes 40 miljonit krooni.

Selle kõrval tunduvad suurärimees Toomas Lumani mured tühised. Luman kaebas kohtusse nimelt kaks netikommentaari: "Esimese särgiesine on ikka väga tatine" ja "firma vist tõmbleb lõpu eel... kõigiga tülis ja maoli maas" (ÄP). Võin pead panti pannes kinnitada, et Lumani särgid on alati puhtad, aga kommentaator mõtles seda tatti muidugi kujundlikult.

No comments:

Post a Comment