Monday, June 7, 2010

Indrek Saare koht on „Õnne 13-s“

Ma olen sada kord rääkinud: sotside häda on sobiva juhi puudumine. Pihl on muidugi peast lootusetult miilits, siin ei aita ka mitte lobotoomia, aga Indrek Saar (PM), andke andeks, ei sobi ammugi. Siledast molust ja lehvivatest lokkidest ei piisa, mõistust peab ka olema. Saare õige koht on „Õnne 13-s“.

Sven Mikser lapsepõlvelollused (omaaegse internetiportaali Mega päevaküsimuse spämmimine ja Keskerakonda kuulumine) oleme juba ära unustanud, tema tuleks kõne alla küll. Ainult kahjuks on Mikser vist intriigipunumiseks ja mahhineerimiseks natuke liiga intelligentne. Ja ta jagab rohkem välispoliitikat, äkki on siseasjades päris mömm.

Ma ei saa aru, miks Hannes Rummi välja ei käida. Tema on juba õiges vanuses ja sobivas toitumuses, et parteid juhtida. Ambitsiooni peaks ka olema. Närvid polnud vanasti eriti head, aga ehk on aastatega paranenud. Mõistust on, kunagine ajakirjanikukarjäär on abiks.

No ja Nestor, jah. Tema patrab nii kohutavalt palju ja igal võimalusel, et kõrvad hakkavad sitavett jooksma. Ta on lihtsalt kõiki ära tüüdanud. Muide, tuletan meelde, et Nestori sünniaasta on 1953, st ta ei ole sugugi mitte 70, nagu välja näeb. Nii et kui te soovite suitsetamist maha jätta, siis pange Nestori pilt endale peegli kõrvale.

No comments:

Post a Comment