Friday, June 11, 2010

Toomas Tool on hirmus mees

Meedias varem alati tiitliga „salapärane“ iseloomustatud ärimees Toomas Tool on seoses kohtuasjaga suure osa oma salapärast kaotanud, aga ehmatab ikka. Uh, on kole mees tõesti! Paremini kui tumedad prillid sobiks talle mereröövli must silmaside.

Tool ajas hirmu peale isegi ajakirjanikule, kes küsitles teda pärast kohtuistungit, ja siis oli Tool muide täitsa jutukas (vt siit, enne istungit tehtud video on siin). Ainult et jah, küsija jäi jänni, sest polnud intervjuud korralikult ette valmistanud. Selliseid vjuusid tuleb ikka tegema saata Kadri Paas, tema ei oleks juba ennast Toolil irriteerida lasknud.

Hirmu nahka on Tool ajanud ka Eesti Ekspessile, kes pidi viimati Tooli ja tema naise käest andeks paluma seksika loo pärast, milles olevat väidetavalt esitanud ebaõigeid andmeid. Kahjuks ei seletanud seal vabanduses keegi, mis siis loos õige ja mis vale oli, kas Tooli naise pikad jalad ja laste nimed või midagi muud.

Pikki aastaid ringles ajakirjanduses Toolist muide üksainus foto, kuni Delfi piltnik Andres Putting tabas Tooli ninapidi koos IRL-i poliitiku Marko Mihkelsoniga (vt siit), kellel sellele kohtumisele rahuldavat seletust muidugi ei olnud.

No comments:

Post a Comment