Wednesday, June 9, 2010

Kallase tütrel on halb maitse

Tänaseks Tallinna Kütte juristi kohale maandunud Siim Kallase tütre Kaja elukaaslane, Tallinna Kütte juht on Kristjan Rahu on seni väga madalat profiili hoidnud. Äripäev võimaldab talle otsa vaadata. Mees valetab, nii et suu suitseb.

Kellega Reformi omadest ta koos lõunat on söönud, meenub mehele sümptomaatiliselt alles pärast intervjuu lõppu. Kehakeel ja miimika, iga rakk selle mehe näos kõneleb valetamisest, pane või psühholoogiaõpikusse.

Kui Kallas oli veel peaminister, siis abiellus Kaja Kallas hoopis tüürimees Roomet Leigeriga. Ajakirjandus kajastas pulmi suurelt, lahkuminekust seevastu pole eriti märke maha jäänud. Ei tea, kas meremees oli liiga vaene või mis, aga Kallase uut väimeest Rahu on igatahes valus vaadata.

2 comments:

  1. Selle video põhjal võib tõesti kummaline mulje jääda temast, aga see reporter ikka oli ka ülemõistuse... Mul oli seda intervjuud ebameeldiv vaadata ja ma ei näinudki lõppu.
    Kui Pealtnägija saade käsitleb tundlike teemasid, siis seada on hea vaadata, aga antud video oli rõve ära panemine või mõnitamine ju.

    ReplyDelete