Tuesday, June 8, 2010

Oravad on sead

Energeetika pole just ülearu seksikas teema, aga viis, mismoodi Reform oma toetaja huvide kaitsmist seaduseks kirjutada püüab, tülgastab ikka tuhandega. Saatuse irooniana esindab seadusemuudatusest konkurentsieelise saava Dalkia huve Siim Kallase tütar, vandeadvokaat Kaja Kallas. Sigadus toimub, ja Siim näeb ega mürista!

Kristen Michal võiks üldse energeetikateemal pool suud koomal hoida, ta ei jaga sellest midagi, ja nii palju demagoogiat nagu tema suudab suust välja ajada veel ainult Edgar Suur. Ühtegi tööd see Michal elus teinud ei ole, isegi kõrgharidus pärineb tal keldriülikoolist Nord, millelt muide hiljaaegu võeti õigus psühholoogiat õpetada, pea ei juhtu sama õigusteadusega, ja siis jääb Michalile alles ainult keskharidus. Soovitan Michalit Ekspressile nädala broileriks.

Reformil on muidugi valimisteks raha tarvis, kellel ei oleks. Ilmselt on aeg ellu äratada kunagine kurikuulus R-hooldus, mille omaaegseid juhte Andres Lipstokki (praegune keskpanga president, lubage lahkesti meelde tuletada) ja Heiki Kranichit (praegune Eesti Loto juht ja maadevahetuse vaimne isa, kes hiljaaegu hoiatas ahnuse kui surmapatu eest (ÄP)) tabas ränk mälukaotus juba enne aastatuhandevahetust, mis tänaseks saab loomulikult ainult süvenenud olla.

No comments:

Post a Comment