Wednesday, June 9, 2010

Moonika hoolitseb Edgari ihu eest

Moonika Batrakova hool Edgar Savisaare ihu eest omandab uusi mõõtmeid: et Edgar vähegi ülikonna sisse ära mahuks, peab Moonika tema eest koogid ära sööma (Kroonika).

Ilmselt algas kaalulangetusprogramm alles selle aasta alguses, sest veel jõuluks küpsetas Moonika Edgarile põrsa, mis pole just eriti kaalusõbralik toit.

Edgari kirel rammusa toidu suhtes on pikk ajalugu: kui Savisaar 2003. aastal infarkti sai, siis viidi ta küll esialgu Mustamäe haiglasse, aga kahjuks ei mahtunud ta sinna ära ja transporditi Tartusse, kus on kogukate inimeste uurimiseks sobivamad aparaadid. Vilja tunnistas toona, et Edgarile maitsevad saiakased liiga hästi ning nende pidev söömine võis olla infarkti üheks põhjuseks.

Batrakovat aga on peetud ka Savisaare ihukaitsjaks, autojuht on ta niikuinii (ÕL). Mis suhted Moonika ja Edgari vahel muidu valitsevad, ei või mina teada, aga ühte kuuma intiimfotot tahaksin teile küll meelde tuletada: vaadake seda. Pilt on muide tehtud ammu enne seda, kui Kranaat Edgari viljatusravile saatis.

No comments:

Post a Comment