Wednesday, September 14, 2011

Kesknädal ajab luksuma

Nii hea numbrit pole Kesknädalal ammu olnud. Luksun naerust siiamaani, mine või ravile. Olulisi küsimusi tuleb küsida, ma räägin ju! Kn küsib: Kes on Marek Strandberg ja miks ta annab televisioonile intervjuusid?  Noh, vastake, rohelised! Ma tahaks kah teada. (Loe ka siit, siit ja siit.)

Teiseks, kes on Juku-Kalle Raidi vanemad? Nii kasvatamatut jõmpsikat pole enne riigikogus olnud. Hahahaa, aga Peeter Võsa? Lugupeetud poliitikud teie enda erakonnast ütlevad, et Võsa on pervert! Kesknädal, võtke viimase saate asjus ametlik seisukoht. See, et Lengile meeldis, mind ei rahulda.

Viimaks saan teada, et Ansipil hakkavad ilmnema „diktaatorile omased kalduvused nagu enesessesulgumine, ebaadekvaatsed kujutlused võimalikest ohtudest ja paaniline soov eraldada end lihtrahvast“. Diagnoose jumaldan ma peaaegu sama palju kui pealtkuulatud kõnede üleskirjutusi (Kaasiku ja Õispuu omad olid siiski lahjad).

Kampaania „Ärma talu raha lasteaedadele“ on ka kuum. See on hea, et Tarand ja Kesk pärast Ilvese ärakinnitamist siiski ühisosa leidsid. Ma arvan, et kui lasteaiad kas või Ummelase ja Saarna palgaraha endale saaksid ja Ärma teenijate oma, siis oleks kokkuvõttes ju jumalast okei.

No comments:

Post a Comment