Tuesday, September 6, 2011

Jess, Ligi ei saanud!

Mul on väga hea meel, et Jürgen Ligist ei saanud Eesti Panga presidenti. Seda peeti üldiselt äraotsustanud asjaks, alles vahetult enne valimisi lekitati Soonvaldile, et polegi nii kindel. Ligi võinuks olla hea president, aga ta on poliitik. Eesti Panga president peaks olema apoliitiline tegelane. Ja seda Männik mõistab.

Männik mõistab sedagi, et pole hea, kui inimesele juured alla kasvavad. Ega ta ilmaasjata Rossi ja Minkat minema saatnud. Rääkis teine pärast ilusti, et Ross on hea mees, aga pärast kooli töötanud ainult Eesti Pangas. No tõesti, võiks natuke maailmas ringi vaadata, enne kui ühe koha peal hallitama lähed! Minka kohta tal nii häid sõnu öelda polnud, aga Minka on ka kakukull ja närvid on tal kehvad (loe siit ja siit).

Ma arvan, Männikul on oravate terrorist nii kopp ees, kui vähegi olla saab. Ja oli ka aeg näidata, et Eesti Pank pole mingi kuradi oravate tagatubade käepikendus. Nii et ometi üks asi siin äralubjastunud Eestimaal, mis ei läinud nii, nagu pidi minema! Hurraa! (Loe ka siit.)

2 comments:

  1. Nõus, Mahvalda! Hea, et Ligi ei saanud järjekordset pehmet maandumiskohta. Oravatest on tõesti nii kõrini, kui veel olla saab, täielik müstika, kuidas nad valimistel nii hea tulemuse tegid. Kas Eesti rahvas on tõesti pimedusega löödud?

    ReplyDelete
  2. Valimistel tuli hea tulemus tänu elektroonikale- noorhärra ju rääkis-näitas kuidas 2 tunniga kirjutas programmi, mis tekitas sinu PC ekraanile libalehe ja mis ajas nähtavalt närvi e valimiste IT gurud. Niiet ikki pettusega, ikki pettusega.

    ReplyDelete