Thursday, April 28, 2011

Rein Minkal rusikas sügeleb

Kui mees on ühel kohal töötanud nii kaua, et talle on juba juured alla kasvanud – ja siis antakse järsku jalaga, eks ta ajab vihale küll. Delfist on näha, et Rein Minka lööks hea meelega Jaan Männikul hambad kurku. Mis, kurat, mina polegi rahvusvaheline mees! Lalin! Olen isegi välismaal töötanud, mis te üldse mölisete.

Tahaks teada, kellena Minka ikkagi Saksamaal töötas. Väljendusviisi ja olemise järgi arvaksin, et turvamehe või mõne Kneipe väljaviskajana.

Tegemist on muide mehega, kes on kohtus süüdi mõistetud naiskolleegile raskete kehavigastuste tekitamises, ning karistatud poolteiseaastase tingimisi vabadusekaotusega.

Minka noris bussis tüli äsja insuldi üle elanud elektrik Haraldiga. Sekkus Minka naissoost kolleeg.

"Rein Minka vihastas veelgi enam," kirjeldas prokurör juhtunut. "Ta haaras naisel kahe käega rinnust, nii et pluus ja kaelakett rebenesid, liikus kannatanuga bussiukse poole ja tõukas ta sealt välja. Väljatõukamist oli prokuröri sõnul saatnud Minka lause: "Sinu ma viskan nüüd nii välja, et sa oma kondid murrad!"" (ÕL)

Naine kukkus selili asfaldile ja kaotas teadvuse. Arstid fikseerisid tal peaaju vapustuse, peahaava, põrutuse, hulga kriimustusi ja siniseid plekke. (ÕL)

Eesti Pangas lasti Minkal edasi töötada, justkui poleks midagi juhtunud.

2 comments:

  1. trammis noris ja bussist viskas välja.

    ReplyDelete
  2. Jah, selline trikk nõuaks ilmselt enamaid võimeid, kui Minkal on. Aitäh, parandasin ära.

    ReplyDelete