Tuesday, April 19, 2011

Annika, kes ei taha olla Maris

Maris Lauri lahkumise järel Hansapanga meediaga suhtlevaks analüütikuks saanud Annika Paabut ütles esimese asjana, et ta ei taha saada Maris II-ks, vaid soovib, et teda kuulataks-vaadataks kui Annika Paabutit (ÄP).

Selliste asjade väljaütlemine näitab, et meediasuhtluses on Annikal veel kõvasti areneda. Esiteks, meediale pole kunagi mõtet on hirmudest rääkida. Niikuinii hakatakse võrdlema, sinna ei ole midagi parata. See ei loe mitte kõige vähematki, kas Annika seda tahab või mitte.

Teiseks, eitavatel väljaütlemistel on kalduvus lugejate mälus positiivseks pöörduda. Mis on praegusel juhul tulemus? Öeldakse Annika, mõeldakse: ahaa, uus Maris. See on see Annika, kes ei taha olla Maris. Aga huvitav, miks ta ei taha? Edasi lastakse fantaasial lennata vastavalt oma rikutuse astmele. Naiste puhul võrreldakse esimese asjana välimust.

Iseenesest pole Annika tänasel jutul EPL-is väga vigagi, kuigi natuke igavavõitu ju on. Mis teha, kõik ei ole Hardo Pajulad. Mariseni on Annikal siiski veel tükk maad minna.

1 comment:

  1. Bullshit-täielik!Kõigile ei istu Pajula värvikas eneseimetlus, vaid tahaks konkreetset ja asjalikku juttu.

    ReplyDelete