Thursday, April 7, 2011

Meie Andrusega on kööga-mööga

No on alles raiped – see suusaliit ja kõik need asjapulgad seal tuleks kohapeal oksa tõmmata. Vastikud, ilged valevorstid! Mis kuradi vada reeglid, protseduurid ja susserduurid. Siin on Aaviksoo filosoofisulge tarvis, et musta valgeks rääkida, aga isegi sellest ei kipu piisama. Feissbukis juba räägitakse, et kohemaid hakatakse nõudma õigust keemilisele enesemääramisele. On ka viimane aeg!

Ajakirjanikel on Veerpalust selgelt kahju, ja mul on ka. Jumal küll, sportlane ei pea olema keemik! Tema asi on suusatada, ja seda ta tegi. Kogu see kamp tema ümber koosneb jälkidest valetajatest. Vaene, vaene Andrus! Ta vajuks maa alla, kui saaks, ta ei tea, mida tohib rääkida ja mida ei tohi.

ETV ülekanne lõppes enne ära ja Delfi oma jooksis kokku, kui keegi küsida jõudis, kas kogu see haigus oli ka üks suur vale või mitte. No see, mille pärast väidetavalt ei saanud Holmenkollenisse sõita. Niikuinii oli. Kõik on vale. (Loe ka siit ja siit.)

Hea küll, Mati Karlovitš võib nüüd Venemaale mineku ära unustada. Suusatada ei taha enam Eestis mitte kunagi mitte keegi. Oma suusad viskasin juba aknast alla porilompi. Ansip ja Ligi toovad oma suusad Toompeale ja põletavad avalikult. Aga vaat oleks ma sponsor, ei annaks ma suusaliidu sulidele enam iial mitte ühtegi senti.

No comments:

Post a Comment