Monday, April 11, 2011

Suusaliidu jobud seebiks

Mulle meeldivad väga feissbukis loodud grupid, eriti „Usume jõuluvana“ ja „Meie süstisime koos Andrusega“. Kahjuks pole veel loodud gruppi „Jüri Järv võlla tõmmata“, sellega joiniks kohe. Mees on Delfile ajanud sellist iba, et nuta või naera:

„WADA keelab sellest avalikult rääkimise, vaatamata sellele nõudele oli meedial see info olemas, ent reglemendi järgi seda olemas ei saa olla ja järelikult see info ei saanud olla adekvaatne. Seetõttu me eitasime seda.“

Oli olemas info, mida olemas olla ei saa, seetõttu eitasime? Tuleaaviksooappi!

Ühest asjast ei saa ma aru. Delfi esitles ennast Raua saates tõe avalikkuse ette toojana, aga ometi oli Postimehes sellekohane lugu enne – ja veel varem kirjutas keissist Pullerits oma blogis. Postimees, tundub, on Kadastiku isikus üles tunnistamas, et asja taga on norralased.

Veel vähem saan ma aru sellest, et need seitse meest, kes Liibanonis ära rööviti, on ikka kadunud ja kedagi enam ei huvita, küll aga toodetakse lõputuid oopusi Veerpalust ja dopingust. Selle peale annab ikka tulla, et küsida Veeralu asjas kommentaari Metspalult, kelle poeg Liibanonis kaduma jäi.

No comments:

Post a Comment