Saturday, April 2, 2011

Liive ja Samost vastutavad

Sellal kui teised väljaanded mõistsid Eesti Energia juhi Sandor Liive palgatõusu – millega koos saame kõik kohe varsti nautida ka elektrihinnatõusu – üksmeelselt hukka, kes resoluutsemalt, kes leebemalt, solidariseerus BNS-i juht Anvar Samost Liivega. Liive vastutus olevat väga suur, mistõttu on ta ka väärt väga suurt palka.

Mida sellest järeldada? Mina järeldaksin, et Samost saab ka ise väga suurt palka. Selline solidariseerumine saab ikka tekkida ainult sarnasuse pinnalt. Tema vastutab, mina vastutan, ja me saame teineteisest aru. Meie teame, mis see vastutus on.

Mis puutub Eesti Energiasse ja juhi vastutusse, siis selles ma ausalt öelda kahtlen. Kui Eesti Energia avantüürid Jordaanias ja Ameerikas puu taha peaksid minema – mis te arvate, et Liive selle jama omast taskust kinni maksab või (loe energeetiku arvamust). Kamoon. Tal leidub tuhat põhjendust, miks niimoodi läks, ja kokkuvõttes plekib kõik kahjud ikka kinni elektritarbija. Rahvas, sest kesse tänapäeval siis ilma elektrita läbi saab.

No comments:

Post a Comment