Saturday, April 30, 2011

Kvaliteetlehe pervert-reporter

Postimehe sporditoimetuse avaldatud spetsiifiliste iluuisutamisfotode peale hakkas märatsema isegi galerii sihtgrupp, kes tuvastas juba pealkirja järgi, et tegemist on pervert-reporter Andres Kalviku loominguga.

„Kalvik on ikka üks mannetu pihkur,“ nentis üks kommentaator. „ma lihtsalt lugesin pealkirja ja juba sain aru kes artikli on teinud .. täielik PERVERT!“ karjatas teine.

Kui esialgu plaanis raevunud sihtgrupp Postimehe aknast sisse ronida ja arvuti taga onaneerivale Kalvikule lihtsalt kitli peale anda, siis pärast mõningat järelemõtlemist otsustasid nad kaevata Kadastikule.

Kadastiku vastus tuli kiirelt: „Eesti inimesed hoiavad suhtluses füüsilist distantsi, kuid erutuvad ja tulevad üksteisele lähedale ainult internetis. Pärast liiguvad need inimesed puhaste kätega tänaval ja tunduvad täitsa normaalsed. Seejuures on ka näha, kust nad tulevad - tihti linnavalitsustest või ministeeriumitest.“ (Vrd PM)

Kadastik ütles, et kui Postimees sellist sisu ei toodaks, siis teeks seda keegi teine. „Pealegi on Postimees ja Postimees Online täiesti erinevad ettevõtted,“ lisas ta. Kalviku personaalküsimust keeldus ta kommenteerimast.

No comments:

Post a Comment