Wednesday, September 21, 2011

Homod on lihtsalt lollid

Minu lemmikajakirjanik Toivo Tänavsuu (loe ka siit ja siit) tembutab jälle: järjekordne surematu kirjatükk on kordades naljakam kui Kivirähu Jumala-kolumnid EPL-is. Esiteks, mees saab kohe pihta, milles selle kiriku humaniseerimise manifesti (või mis ta nimi iganes oli) põhiline point on see, et kirik peab hakkama homosid sallima.

Aga vaat seda ei saa Tänavsuu lubada. Tema ei liigutaks kulmugi, kui selguks, et paavst lapsi pilastab, see ei vähendaks jumala autoriteeti tema silmis karvavõrdki, aga vaat kui homomees armulauda saab, siis hakkab taevast kohemaid pussnuge sadama. Samas on kirikus teretulnud mõrvarid ja vargad, kellega koos Tänavsuu Olevistes igal pühapäeval taevaisa poole pöördub. Lootust patud andeks saada on absoluutselt kõigil pättidel ja pervodel, aga ainult mitte pededel, ja teate miks?

Sest – Tänavsuu ei mäleta piiblist ühtegi kirjakohta, kus keegi geimees oleks Jeesuselt oma pattude manifestile allkirja palunud. Noh, kui homod sellised jobud on, et õigel ajal ei taibanud Jeesuse poole pöörduda (mõrvarid ja pedofiilid igatahes taipasid), siis on nad küll ise süüdi, kui nad nüüd kiriku ukse taha jäetakse.

No comments:

Post a Comment