Monday, September 5, 2011

Kes kardab meelelahutust?

Delfi helgeim pea Vahur Koorits leiab, et ERR-i uudisteportaali ainus tegeliku toimimapanemise võimalus oleks meelelahutuse sissetoomine. Tõepoolest, oleks ju täiesti loomulik, et Eesti suurimal meediaorganisatsioonil oleks ka võimsaim portaal, seda enam, et omatoodetud sisu maht on väga suur ja üldiselt siiski heatasemeline, sh meelelahutus.

Praegu on seis selline, et ERR kingib telesaadete sisu vahendamisega toodetud klikid lihtsalt ära: Delfile, Elu24-le, Õhtulehele. Kõik need kolm, ÕL vaat et kõige rohkem, lüpsavad telet halastamatult, ja ERR vaatab, käed rüpes, pealt, kuidas tema saated väga lihtsate vahenditega rahaks tehakse. Need klikid võiks ERR oma portaalis ise kerge vaevaga kokku roobitseda.

ERR-is on meelelahutuse kaasamist online'i küll kaalutud, ent otsusteni pole jõutud. Seda mitte arvamuse pärast, nagu peaks korralik ajakirjandus tingimata igav olema (ETV ja raadio programmid ju seda pole). Asi on inertsuses, arguses ja võimetuses seda portaaliseltskonda tööle panna. Te vaadake järele, palju seal inimesi tööl on, ja arvestage välja, mitu uudist nad päevas treivad.

No comments:

Post a Comment