Wednesday, September 28, 2011

Minister ja laibatükeldaja

Minister Vaher läks närvi ja kukkus vassima, kui Toomas Annus maadevahetusprotsessil tunnistusi andes mainis, et Vaher ostis kurikuulsasse Maakri tänava tornmajja neli korterit. Nüüd tuleb välja, et kortereid oli kokku koguni viis (Delfi).

Miks on inimesel nii palju kortereid vaja? Vaevalt selleks, et kõik sugulased ilusasti ühes majas elaksid. Pigem ikka selleks, et neid välja üürida ja tulu teenida. Nüüd tuleks uurida, kas üüriraha on sisse kasseeritud seadusi järgides või mustalt.

Paraku ei ole Vaheril üüriäriga kõik libedalt läinud. 2005. aastal toimus Vaheri vanemate nimele kirjutatud korteris sajandi veretöö: soomlane Markus Pönka tulistas surnuks 21-aastase mehe, lõikas tema laiba tükkideks ja pakkis tükid kilekotti, koti jättis esikusse. Ei Vaher ega tema vanemad pole ajakirjandusega jaganud emotsioone, mis neid kotti leides valdasid.

2 comments:

  1. Ongi nii või? Igatahes on see avalikkusele tundmatu fakt.
    Kui kaua sa kavatsed samas vaimus jätkata, Mahvalda? Kas sa ei karda kapo ametnike läbiotsimisi kell 4 hommikul nagu Eestis tavaline nende suhtes, kes võimule kiidulaulu ei laula ja julgevad mingit kriitilist arvamust välja öelda.

    ReplyDelete
  2. Ei ole tundmatu fakt, on ajakirjandusest läbi käinud.

    ReplyDelete