Wednesday, December 15, 2010

Pervod ahistasid Rahumäge

„Selgelt naise toel“ elav reformierakondlane Jaanus Rahumägi, kellele meeldib puhata Vahemere-äärses luksusvillas ja sõita „pereliikme“ maasturiga, peab vajalikuks privaatsusseaduse loomist, et igasugused pervod ei saaks edaspidi oma kärnast koonu tema eraellu toppida ja „oma tõsiseid vaimseid puudeid“ ilmutada (ÄP).

Erinevalt Koit Pikarost ei tea ma muidugi, kas Rahumägi on teadlik kaabakas või lihtsalt loll (vrd Delfi), aga ühte ma tean küll: riigikogulase ja kapokomisjoni esimehe privaatsus on oluliselt teist sorti kui nn tavalise inimese oma.

Reform võiks natuke järele mõelda, kas on mõtet seda Rahumäge pidada, sest see oli ikka õõvastav, kui lolli juttu oli Ansip tema õigustamiseks sunnitud ajama, Rahumäe enda haletsusväärsetest ülesastumistest ma parem ei räägigi (loe siit, siit ja siit).

2 comments:

  1. Mind huvitab, et kus on feministide, naisõiguslaste ja riigikogu naisliikmete - nt Pentuse, Sepa, Ergmaa silmad? Selge sõnaga on see lurjus öelnud, et ta naine võitleb merel piraatidega (oh õudu - nõrk naisterahvas ju ometigi!) ja et ta elab üleüldse naise kulul. Samas ei saa välistada, et tal on kapisuhe selle välismaise petuvõlakirjade onkliga, kes talle aastaid pappi on pritsinud. Kuid miks? Et midagi varjata või tõestada?

    ReplyDelete
  2. Sul on väga asjalik blogi ega ma oskagi midagi täiendada aga kui sul on valulised kuupuhastuspäevad siis soovitan sul kasutada kitsepiima naistejuustu ja oma meestele
    anna Viagra asemel kitsepiima meestejuustu,ning
    kohvi asemel pane kicheuri.
    Tooted:kicheur,kitsepiimavõi,kitsepiimakohupiim,
    kitsepiima meestejuust,
    kitsepiima naistejuust,kitsepiima kriuksuv juust,kitsepiimakohvijook,kitsepiim,kitsepiimakeefir,
    kitsepiimalassi ehk jogurt
    Kitsepiimatalu Lääne-Virumaal, 6.osa

    http://www.youtube.com/watch?v=VMqU1qHQuiI&feature=related

    ReplyDelete