Monday, December 6, 2010

Stubb ja Paet mängivad koos alasti golfi?

Ah või et Stubb ja Paet on suured sõbrad, kohe nagu vennad ja kaksikud, nagu sukk ja saabas! Seda on küll raske ette kujutada (PM). Äkki nad mängivad isegi koos alasti golfi? Stubbiga ei teki probleemi, aga paljast Paeti ma küll ette kujutada ei suuda, kujutlusvõime ütleb lihtsalt üles.

Unistusest mängida alasti golfi rääkis Stubb küll enne välisministriks saamist, aga ministritoolile istumast see teda ei seganud. Ja miks peakski, unistada ju ikka võib! Tema eelkäija Kanerva sahmerdas ju mingi strippariga ning seda päriselt, mitte unistustes.

Ja küll tahaks teada, mis nalju nad omavahel teevad! Sest Paeti huumorimeelest ei tea Eesti avalikkus kahjuks mitte midagi ning vaevalt on kellelgi üldse pähe tulnud, et tal see olla võiks.

1 comment:

  1. Paedu huumorit ei ole eesti rahvas tõesti näinud, aga äkki teeb ta seda kitsas ringis, ehk siis nn. varjatud talent. Huumoriga on ka selline asi, et mõnikord on väga vähe vaja, et oleks naljakas- suur vene kloun Nikulin näiteks tuli areenile ja tõstis ainult ühe sõrme püsti, kui juba terve tsirkus rõkkas naerust.

    ReplyDelete